Webinar overzicht Hulp nodig

Het voorjaar in met 10 Hollandse beleggingstips!

Het voorjaar in met 10 Hollandse beleggingstips!

Wilt u weten welke fondsen op het Damrak het komende voorjaar kunnen gaan stralen? En hoe u de portefeuille kunt beschermen tegen een onverwachtse verslechtering van het beursklimaat?    

Volg dan op donderdag 23 maart het gratis online seminar van John Beijer, senior analist bij Turbo Trends en Productspecialist Christophe Cox van Commerzbank Beursproducten.  

Het eerste kwartaal van 2017 verliep zeer voorspoedig voor de AEX. De hoofdgraadmeter in Amsterdam klom naar het hoogste niveau sinds augustus 2015 naar een stand van boven de 500 punten.   

John Beijer zal tijdens het seminar zijn marktvisie geven over de vooruitzichten van de wereldwijde beurzen, waaronder Wall Street, Azië en uiteraard Europa. Daarnaast geeft hij aan welke fondsen er in uw portefeuille niet mogen ontbreken om in het voorjaar goed beslagen ten ijs te komen met tien concrete handelstips op Nederlandse aandelen.

 Verder komt aan de orde hoe u de portefeuille kunt beschermen bij een verslechterde gang van zaken op de aandelenmarkten en welke gevolgen de verkiezingen in Nederland, Frankrijk en Duitsland hebben voor u als belegger.  

Christophe Cox laat de werking van verschillende beursproducten zien en hoe u kunt anticiperen op de marktbewegingen met deze producten. Verder staat hij stil bij de risico’s die aan de producten zijn verbonden.  

Neem deel aan verschillende polls, kom te weten hoe andere beleggers over de markt denken, en stel uw vragen gedurende de presentatie. 

We zien u graag donderdagavond 23 maart 2017 om 20u online om 10 Hollandse tips te bespreken en uw kans op rendement te verhogen.

Klik hier voor meer informatie over de Commerzbank Beursproducten
Klik hier voor meer informatie over John Beijer en Turbotrends 

Commerzbank heeft geen enkele betrokkenheid bij, op welke manier dan ook, invloed op, inspraak bij de totstandkoming, verstrekking, verspreiding namens Turbotrends of een aan haar gelieerde onderneming, via internet, sms, email of andere diensten en activiteiten, handelssignalen en aanbevelingen, promotie, aanbieding, werving, abonneren van (potentiële) beleggers in welke vorm dan ook. De publicaties zijn op geen enkele wijze een aanbieding voor het aan- of verkopen van financiële instrumenten. Beleggers wordt geadviseerd bij elke beleggingsbeslissing contact op te nemen met zijn of haar financiële adviseur. 

donderdag

23

maart 2017

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.