Terug Hulp nodig

Inspelen op kansen en ontwijk valkuilen in 2018

Inspelen op kansen en ontwijk valkuilen in 2018

Veel beleggers hebben even de kat uit de boom gekeken mede vanwege de dreiging van een handelsoorlog en het verkrappende rentebeleid van centrale banken vooral in de VS. Gaan de aandelenbeurzen richting de zomer de opgaande lijn weer vervolgen of ligt een verdere correctie van de koersen op de loer? En waar liggen de kansen in de markt?

Na de opgewekte start van de aandelenmarkten in 2018 is het optimisme bij beleggers in de voorbije maanden flink getemperd en is de volatiliteit bij de koersen sterk toegenomen. De grote vraag voor u als belegger: hoe kunt u in dit  grilligere beursklimaat nog steeds rendementen behalen? En op welke risico’s moet u letten?

Tijdens het online seminar van donderdag 12 april geeft John Beijer, senior analist bij Turbotrends, zijn visie over de financiële markten en brengt hij zijn kanshebbers voor 2018 naar buiten. Daarnaast laat hij de verschillende portefeuilles van Turbotrends zien die door middel van computergestuurde handelsmodellen zonder emotie koop- en verkoopsignalen geven.

Door gebruik te maken van deze technieken, kunnen beleggers zowel in stijgende- als dalende markten een rendement genereren. Ook geeft hij zijn visie over de ontwikkeling van de AEX, Wall Street, olie, goud en de euro/dollar. Last but not least zullen 5 nieuwe tips voor u klaar staan!

Christophe Cox, van Commerzbank Beursproducten, laat de werking van verschillende beursproducten zien en hoe u kunt anticiperen op alle mogelijke marktbewegingen met deze producten. Verder staat hij stil bij de risico’s die aan deze producten zijn verbonden.

Tijdens de masterclass kunt u deelnemen aan polls. Ook kunt u vragen stellen aan John Beijer en Christophe Cox en u laten inspireren door nieuwe handelsideeën.

We zien u graag donderdagavond 12 april 2018 op het seminar dat duurt van 20.00 om kansen en valkuilen te bespreken.

donderdag

12

april 2018

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.