Terug Hulp nodig
Visie en tips 2018 Moeten beleggers zich volgend jaar schrap zetten voor een correctie na de uitstekende  gang van zaken op de aandelenmarkten in 2017 of krijgt de opmars van de k...

Visie en tips 2018

In samenwerking met BNP Paribas
Visie en tips 2018

Moeten beleggers zich volgend jaar schrap zetten voor een correctie na de uitstekende  gang van zaken op de aandelenmarkten in 2017 of krijgt de opmars van de koersen een mooi vervolg? En waar liggen de kansen om in 2018 mee aan de slag te kunnen gaan?     

Op het webinar van dinsdag 12 december geven de beursexperts Nico Bakker, Jim Tehupuring (ProBeleggen) en Koen Bender (Mercurius Vermogensbeheer) op uitnodiging van BNP Paribas en onder leiding van Janneke Willemse hun visie op het nieuwe beursjaar met een horizon van 1 jaar. Zij laten onder meer hun licht schijnen op het komende economische klimaat en de kracht of zwakte van de olieprijzen, goudkoers en renteontwikkelingen. De onzekerheid Brexit komt aan de orde maar ook de risico’s die boven de aandelenmarkten hangen, zoals afremmende centrale banken, worden onder de loep genomen.          

Verder kijken de experts terug op de gebeurtenissen die de aandelenmarkten dit jaar beheersten en staan ze stil bij de goede of minder goede tips die eind 2016 en halverwege 2017 werden uitgesproken.     

Vanzelfsprekend geven Nico, Jim en Koen in de tweede helft van het seminar hun visie op de AEX en doen zij de beurstips voor het komende jaar uit de doeken want kansen zijn er ook voldoende!    

We zien u graag terug op het webinar van dinsdag 12 december dat zal duren van 20.00 tot 21.00. Dit webinar wordt uitgezonden in de Online Seminar omgeving van DFT en wordt mogelijk gemaakt door BNP Paribas Markets. U kunt tijdens het seminar LIVE vragen stellen aan de experts.

dinsdag

12

december 2017

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.