Terug Hulp nodig

Visie en Tips 2017: de tweede helft

Visie en Tips 2017: de tweede helft

Na de uitstekende gang van zaken in de eerste helft van het jaar lijkt de Trump-rally enigszins te stagneren. Gaan een verdere neergang van de olieprijs en hernieuwde verkoopdruk bij techfondsen roet in het eten gooien of zit er nog meer in het vat richting het einde van het jaar? En welke AEX-fondsen kunnen in de komende zes maanden gaan stralen?

Beleggers kunnen terugkijken op een succesvol eerste helft van het jaar geholpen door de verdere verbetering van de wereldeconomie en overwegend gunstige kwartaalcijfers. De sterk verminderde vrees voor het uiteenvallen van de Europese Unie hebben eveneens flink bijgedragen aan de koopanimo. De stevige terugval van de olieprijs die $10 lager staat dan aan het begin van het jaar heeft recent echter een rem gezet op de aandelenrally. Verder zijn er twijfels gerezen bij beleggers over de aanhoudende techhausse vooral in de VS.   

Tijdens het webinar van woensdag 5 juli 2017 zullen de beursexperts Koen Bender, Jim Tehupuring en Nico Bakker met deze zaken in het achterhoofd vooruitblikken op de tweede helft van 2017 en zich daarbij vooral ook op individuele aandelen richten. Vanzelfsprekend blikken de heren ook kort terug op hun uitspraken van een half jaar geleden. Ze geven een update van hun visie, ook op de AEX index en tippen beleggingen die in het restant van 2017 kansrijk zouden kunnen zijn.  

Mis deze kans niet en meld u nu gratis aan. We zien u graag op woensdag 5 juli 2017 om 20:00 uur. Dit webinar wordt uitgezonden in de Online Seminar omgeving van DFT en wordt mogelijk gemaakt door BNP Paribas Markets.

woensdag

5

juli 2017

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.