Terug Hulp nodig
DFT Seminar | Beurskansen? Opties van profs voor particulieren Sem van Berkel was als handelaar vanaf het eerste uur actief op deAmsterdamse optiebeurs. Met een lange beleggingshistorie mag de DFT columnistmet recht één...

DFT Seminar | Beurskansen? Opties van profs voor particulieren

DFT Seminar | Beurskansen? Opties van profs voor particulieren

Sem van Berkel was als handelaar vanaf het eerste uur actief op de Amsterdamse optiebeurs. Met een lange beleggingshistorie mag de DFT columnist met recht één van de meest ervaren beursspecialisten van Nederland worden genoemd. Sem is bovendien bekend voor zijn uitgesproken visie op fondsen, die hij onderbouwt met optieconstructies.  

Deze visie wordt nu vertaald in een ‘kant-en-klaar’ pakket: de SEM Rendement Certificaten, een uniek beursproduct uitgegeven door BNP Paribas. Zo kunnen optieconstructies die door de profs worden gebruikt  nu ook heel eenvoudig worden toegepast door de particuliere belegger. Sem legt het u graag uit met Nico Langedijk van BNP Paribas in het online seminar op donderdag 21 maart om 20.00 uur, waarin verder ook de ontwikkelingen van de beurs worden besproken met een speciale focus op de Nederlandse aandelen.

donderdag

21

maart 2013

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.

Op 21 maart 2013 werd het webinar ‘Beurskansen? Opties van profs voor particulieren’ georganiseerd door DFT. Sem van Berkel presenteert het webinar. Hij is al lange tijd actief op de Amsterdamse optiebeurs. Hij is columnist voor DFT en hij is een van de meest ervaren beursspecialisten van Nederland. Hij heeft een uitgesproken kijk op fondsen, die hij onderbouwt met optieconstructies. De visie van dhr. Van Berkel is vertaald in een kant-en-klaar pakket voor particuliere beleggers: de SEM Rendement Certificaten.  Dhr. Van Berkel wordt tijdens het webinar bijgestaan door Nico Langedijk van BNP Paribas.  

Het webinar wordt gestart met een korte introductie, waarbij de sprekers een aantal recente gebeurtenissen op de beurs bespreken, zoals de situatie op Cyprus. Vervolgens gaan ze uitgebreid in op de Rendement Certificaten. Na een korte pauze geven ze antwoord op de vraag of de Rendement Certificaten een goed alternatief zijn voor aandelen. Daarna gaan ze over tot het onderwerp dat de aanleiding voor dit webinar vormt: de SEM Rendement Certificaten. Ten slotte worden tijdens het webinar de ontwikkelingen van de beurs besproken, met extra veel aandacht voor de Nederlandse aandelen. Na de behandeling van de Nederlandse aandelen wordt het webinar afgerond.