Terug Hulp nodig

Het najaar in met 10 Hollandse beleggingstips!

Het najaar in met 10 Hollandse beleggingstips!

De Amerikaanse president Trump houdt met zijn handelsoorlog tegen China de gemoederen op de aandelenmarkten flink bezig en ook de perikelen rond de Brexit gaan de stemming steeds meer beheersen. Wilt u weten hoe u de portefeuille kunt beschermen tegen een onverwachtse verslechtering van het beursklimaat en welke aandelen in het komende najaar juist in de schijnwerpers komen te staan?

Volg dan op donderdag 13 september het gratis online seminar van John Beijer, senior analist bij Turbo Trends en productspecialist Christophe Cox van Commerzbank Beursproducten.

Het eerste kwartaal van 2018 verliep zeer voorspoedig voor de AEX. De hoofdgraadmeter in Amsterdam klom naar het hoogste niveau sinds oktober 2007 naar een stand van boven de 570 punten. Daarna is de volatiliteit enorm toegenomen mede vanwege de verscherpte handelsvete tussen China en Amerika en sloop de onzekerheid in de markten. John Beijer zal tijdens het seminar zijn marktvisie geven over de vooruitzichten van de wereldwijde beurzen, waaronder Wall Street, Azië en uiteraard Europa.

Daarnaast geeft hij aan welke fondsen er in uw portefeuille niet mogen ontbreken om in het najaar goed beslagen ten ijs te komen met tien concrete handelstips op Nederlandse aandelen. Het beschermen van uw portefeuille bij een eventuele verslechterde gang van zaken op de aandelenmarkten komt eveneens aan de orde.

Christophe Cox laat de werking van verschillende beursproducten zien en hoe u kunt anticiperen op de marktbewegingen met deze producten. Verder staat hij stil bij de risico’s die aan die producten zijn verbonden.

Neem deel aan verschillende polls, kom te weten hoe andere beleggers over de markt denken, en stel uw vragen gedurende de presentatie. We zien u graag donderdagavond 13 september 2018 om 20.00 uur online om 10 Hollandse tips te bespreken en uw kans op rendement te verhogen.

Klik hier voor meer informatie over de Commerzbank Beursproducten

Klik hier voor meer informatie over John Beijer en Turbotrends

donderdag

13

september 2018

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.