Terug Hulp nodig

Meebewegen op golven van valutamarkten

Meebewegen op golven van valutamarkten

Handelsoorlogen, Italië, Trump, Turkije. Zomaar wat zaken die de valutamarkten dit jaar flink in beweging hebben gezet. Deze gang van zaken brengt kansen met zich mee, maar ook risico’s. Twee specialisten van Monex Europe, Europa’s grootste valutabroker, praten u op dinsdagavond 25 september helemaal bij over thema’s die momenteel spelen in de markt. 

Valutahandelaar Martijn Weller zal uitleggen hoe risico’s het beste kunnen worden afgedekt en hoe er optimaal gebruik kan worden gemaakt van de volatiliteit in markten. Marktanalist Bart Hordijk bespreekt vervolgens de belangrijkste trends voor de rest van het jaar en daarna.

Weller zal uitleggen hoe flexibele termijncontracten kunnen worden gebruikt om het risico af te dekken en tegelijkertijd flexibel te blijven. Ook het inzetten van limietorders om gebruik te maken van volatiliteit komt aan bod. Ten slotte wordt ingegaan op het verschil in werkwijze tussen een broker zoals Monex Europe en de bank.

Bart Hordijk zal de belangrijkste marktthema’s op valutamarkten voor zijn rekening nemen en uitwijden over waar de risico’s en waar de kansen liggen. De situatie in Italië, de handelsoorlog en opkomende markten zullen hierbij zeker voorbij komen.

Wilt u online de visie horen van de valutaexperts en vragen stellen over de onderwerpen die aan bod komen? Volg dan op dinsdag 25 september van 20.00 uur tot 21.00 het gratis DFT-seminar.

dinsdag

25

september 2018

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.