Terug Hulp nodig
Met visie en tips het najaar tegemoet Na een sterke daling van de aandelenmarkten eind 2018, diende zich vanaf het begin van dit jaar een sterk herstel aan. Nu, halverwege 2019, staan de markten weer op sche...

Met visie en tips het najaar tegemoet

Met visie en tips het najaar tegemoet

Na een sterke daling van de aandelenmarkten eind 2018, diende zich vanaf het begin van dit jaar een sterk herstel aan. Nu, halverwege 2019, staan de markten weer op scherp onder andere door het handelsconflict tussen de VS en China. Tegelijkertijd is de rente nog steeds historisch laag en zijn er weinig alternatieven voor aandelen. Brexit, hét thema van vorig jaar, lijkt nu de markten niet sterk meer te beïnvloeden, maar is dat ook zo?

Fundamentele beleggingsexperts Koen Bender, Jim Tehupuring en technische analist Nico Bakker spreken hun visie over deze thema’s uit en geven hun tips voor de tweede helft van 2019. Vanzelfsprekend geven zij ook aan hoe beleggers hierop zouden kunnen inspelen. Meld u aan voor het Visie en Tips webinar op donderdag 27 juni 2019 om 20:00 uur. Het webinar zal worden gepresenteerd door Janneke Willemse.

U kunt zich kosteloos aanmelden voor het webinar Visie en Tips.

Dit webinar wordt uitgezonden in de Online Seminar omgeving van De Financiële Telegraaf en wordt mogelijk gemaakt door BNP Paribas Markets.

donderdag

27

juni 2019

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.