Terug Hulp nodig

Kansen en visie over hoe edelmetalen bescherming kunnen bieden

Kansen en visie over hoe edelmetalen bescherming kunnen bieden

Voor beleggers op de aandelenmarkten is het feestgevoel weer terug na de sterke prestaties van de koersen in het eerste kwartaal van dit jaar.

Ondanks het sterk verbeterde beursklimaat zijn er ook indicatoren dat er zich donkere wolken aan de horizon aan het vormen zijn. Schulden bij bedrijven lopen op, de economische groei is minder sterk en onzekere geopolitieke gebeurtenissen, zoals de Brexit, zijn redenen genoeg voor terughoudendheid. In onzekere tijden hebben edelmetalen zich, historisch gezien, bewezen als vluchthaven voor beleggers.

Tijdens het online seminar van donderdag 28 maart nemen Nick Finson en Bart Brands van GoldRepublic edelmetalen, zoals fysiek goud, zilver en platina onder de loep en gaan ze in op de kansen en risico’s voor edelmetalen in de nabije toekomst.

Onze sprekers zullen toelichten waarom zij ervan overtuigd zijn dat het juist nu van belang is om te diversifiëren met behulp van edelmetalen. En welk edelmetaal hiervoor het meest geschikt is voor u. Daarnaast leggen Finson en Brands uit wat de voordelen zijn van investeren in goud versus zilver of platina.

Gedurende het gesprek tussen André Brouwers van het Beleggingsinstituut en Finson en Brands van GoldRepublic heeft u de mogelijkheid LIVE vragen te stellen. Het gratis online seminar zal plaatsvinden op donderdag 28 maart van 20.00 tot 21.00.

donderdag

28

maart 2019

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.