Terug Hulp nodig

Het grote online trading seminar: Hoe kunt u succesvol handelen op de beurs?

Het grote online trading seminar: Hoe kunt u succesvol handelen op de beurs?

Financieel onafhankelijk door handelen op de beurs. Veel mensen willen het maar lang niet iedereen bereikt zijn doel. Hoe komt dat? Wat is het geheim van de winnaars? Wat doen winnaars goed en verliezers fout? En misschien wel de belangrijkste vraag, kunt u ook een succesvolle handelaar worden?

Dit zijn slechts een paar van de vragen die beantwoord worden tijdens het grote online trading seminar: Hoe kunt u succesvol handelen op de beurs?

Met regelmaat zijn er grote koersschommelingen op de beurs. Handelaren kunnen daarvan profiteren, maar langetermijn beleggers schieten er vaak weinig mee op. In de komende jaren kan de stijgende trend in aandelen wel eens omslaan en is een andere strategie noodzakelijk. Van ‘kopen en hopen’, naar een gedegen strategie die rendement maakt. Trading kan hierbij een alternatief zijn.

Hoe wordt u succesvol en welke aanpak is vereist? Op welk moment wordt een trader een winnaar? Deze vragen en meer bespreken wij tijdens het grote online trading seminar met als titel ‘Hoe kunt u succesvol handelen op de beurs?’

Onderwerpen Trading seminar:
• Het geheim van succesvolle traders
• Hoe bepaal je goede koop- en verkoopsignalen?
• Met welke instrumenten werken de winnaars?
• Waarom moet je verliesnemen en wat is de beste stop loss methode?
• Wanneer neem je winst?
• Actuele voorbeeld trades en opvolging!

Voor dit seminar is geen voorkennis vereist, iedereen die interesse heeft of al actief is met handelen op de beurs kan deelnemen.

Beleggerscoach André Brouwers van het Beleggingsinstituut heeft meer dan 35 jaar ervaring en kan u op heldere wijze uitleggen wat de voorwaarden zijn om succesvol te worden op de beurs. Hij geeft concrete tips en adviezen. Verder bespreekt hij de actualiteit en selecteert hij een aantal trades die uitgebreid uitleg krijgen. De resultaten van de Trading portefeuille sinds 2011 zijn te vinden op www.beleggingsinstituut.nl.

Wanneer u wilt weten hoe u succesvol kunt worden door te handelen op de beurs schrijf u dan nu in voor het gratis online DFT seminar.



André Brouwers is viervoudig winnaar van het grootste onlinebeursdebat van Nederland en begeleidde reeds meer dan 25.000 beleggers en handelaren. Hij wordt gezien als de meest ervaren en onafhankelijke beleggingscoach van Nederland. Hij ontwikkelde trading systemen voor succesvolle hedge funds en deelt zijn ervaring en kennis met u tijdens dit boeiende online seminar.

donderdag

9

mei 2019

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.