Terug Hulp nodig
Een beursnotering op Nxchange: Hoe werkt dit voor ondernemers? De meeste succesvolle ondernemingen beslissen op enig moment of zij verdere groei willen realiseren door publieke financiering op de kapitaalsmarkt en hun effecten willen...

Een beursnotering op Nxchange: Hoe werkt dit voor ondernemers?

Een beursnotering op Nxchange: Hoe werkt dit voor ondernemers?

De meeste succesvolle ondernemingen beslissen op enig moment of zij verdere groei willen realiseren door publieke financiering op de kapitaalsmarkt en hun effecten willen noteren aan een effectenbeurs. Een traditionele beursgang is echter doorgaans duur en complex.

In het volgende webinar licht Nxchange toe hoe een onderneming in de tijd van sociale netwerken en nieuwe technologie een beursgang op Nxchange goed en efficiënt kan voorbereiden.

Met de nieuwste technologie en een nauwe samenwerking met onder andere ABN Amro en de Rabobank biedt Nxchange ondernemingen de mogelijkheid om een sterke investeerders community op te bouwen, die nu en in de toekomst de verdere groei en ontwikkeling van een onderneming willen financieren. Bedrijven die genoteerd zijn aan Nxchange hebben via Nxchange toegang tot kapitaal en kunnen hun financierders verhandelbaarheid van effecten aanbieden via de gereglementeerde markt van Nxchange.

Een publieke notering op Nxchange biedt de onderneming:  
-       Toegang tot publiek kapitaal
-       De mogelijkheid een eigen investeerderscommunity te activeren en te beheren voor toekomstige financieringsrondes
-       De optimale financieringsmix vast te stellen tussen bankaire financiering en publiek kapitaal
-       De mogelijkheid om eigen investeerders, aandeelhouders en andere stakeholders te activeren voor het financieren van uw onderneming
-       24/7 real-time verhandelbaarheid van effecten
-       Een doorlopende marktwaarde van de onderneming  

Gedurende het gesprek tussen André Brouwers van het Beleggingsinstituut en Marleen Evertsz en Koen Beentjes van Nxchange heeft u de mogelijkheid LIVE vragen te stellen. Het gratis online seminar zal plaatsvinden op donderdag 19 september van 20.00 tot 21.00  

Sprekers  

CEO en mede-oprichter van Nxchange, Marleen Evertsz, heeft een bewezen staat van dienst in toonaangevende, innovatieve fintech-bedrijven. Marleen loopt sinds 2010 voorop bij het digitaliseren en verhandelen van fysieke activa. Ze heeft haar professionele leven toegewijd aan het bouwen van volledig gereguleerde handelsplatforms voor het uitgeven en noteren van digitale activa en effecten in nauwe samenwerking met Europese toezichthouders, ABN Amro Clearing Bank en de Rabobank. Marleen heeft meer dan 15 jaar ervaring op de kapitaalmarkten, waar ze leidende posities bekleedde bij Optiver, een vooraanstaand handelsbedrijf. Na haar functie als MD van Optiver in de VS heeft ze haar eerste fintechbedrijf GoldRepublic in 2010 opgezet, gevolgd door Nxchange in 2016.  

Voormalig BinckBank CEO Koen Beentjes heeft een bewezen staat van dienst in het opbouwen van toonaangevende, innovatieve fintech ondernemingen. Vooraanstaand in de digitalisering en online brengen van de financiële sector had hij leidende posities in ING Direct, ING Card en Binck en was hij als lid van de raad van commissarissen nauw betrokken bij de oprichting van fintech-bedrijven TOM MTF, BeFrank en Think ETF. Koen heeft meer dan 20 jaar bij ING doorgebracht en was in 2008 - 2014 CEO van BinckBank.  

Over Nxchange  

Nxchange bouwt Europa's grootste blockchain gebaseerde effectenbeurs die ondernemingen in staat stelt effecten te noteren en kapitaal aan te trekken via de gereglementeerde markt van Nxchange. Nxchange is de eerste Securities Exchange as a Service waar digitale effecten uitgegeven kunnen worden en 24 uur per dag, 7 dagen per week real-time verhandeld kunnen worden. Nxchange is een uitgebreid, gereguleerd handelsplatform ontwikkeld in nauwe samenwerking met de AFM (de Autoriteit Financiële Markten). Nxchange heeft zowel een Gereglementeerde markt als een MTF-licentie uitgegeven door het Nederlandse ministerie van Financiën. Nxchange werkt samen met Euroclear als depotbank, ABN Amro Clearing Bank en heeft een partnership met Rabobank (Rabo & Crowd).  

 

donderdag

19

september 2019

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.