Terug Hulp nodig

Nieuwe goudtips bij Gold Republic

Nieuwe goudtips bij Gold Republic

Gold Republic, de Nederlandse aanbieder van fysiek edelmetaal, kijkt op 24 oktober in een tweede webinar op DFT.nl naar wat er in het verschiet ligt voor de wereldeconomie en welke effecten dit kan krijgen op de koersen van goud en zilver.

Manager of Operations, Nick Finson en Edelmetaal Specialist, Bart Brands zullen tijdens dit webinar in de studio van DFT de kijker vertellen wat er achter de stijging van de recente goudprijs zit en waar je als koper of belegger rekening mee kunt houden.

De edelmetaal specialisten kijken terug naar de economische bedreigingen die zij in maart identificeerden en wat er nog als mogelijke aanjagers van de prijzen kunnen worden gezien.

Daarbij komt ook aan de orde waarom edelmetaal eigenlijk geld is, welke positie GoldRepublic heeft als aanbieder van fysiek edelmetaal en wat het fysieke bezit en de opslag van edelmetalen inhoudt.

Als u benieuwd bent op welke manieren dit aantrekkelijk kan zijn voor beleggers nodigen wij u graag uit om dit gratis live-webinar op 24 oktober 20:00 uur bij te wonen.

 

 

donderdag

24

oktober 2019

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.