Terug Hulp nodig

Moderne Governance in het digitale tijdperk

Moderne Governance in het digitale tijdperk

Governance in het digitale tijdperk kent specifieke uitdagingen: nog nooit eerder waren er zoveel economische mogelijkheden, maar er waren ook nog nooit eerder zoveel economische- en governance-uitdagingen. In dit digitale doolhof, waarin nieuwe ontwikkelingen elkaar razendsnel opvolgen, is goede governance uitermate belangrijk om organisaties te helpen stand te houden en op de concurrentie vóór te blijven.

In dit webinar laten we twee experts aan het woord over governance in het digitale tijdperk:

Jesse Thiel, Sales & Business Development Director – Benelux van Diligent zal het hebben over moderne governance, een nieuw concept van Diligent dat staat voor het inzetten van toegepaste technologieën, tools en processen om overzicht te houden op de gezondheid van de eigen governance.

Henk Volberda, Hoogleraar Strategisch Management en Innovatie aan de Universiteit van Amsterdam zal aan de hand van zijn nieuwe boek, "Innovatie Jij.nu” bespreken wat het verband is tussen zwakke governance en operationele winst en andere reële gevolgen van een onvoldoende volwassen governance-strategie.

Vooral voor de financiële sector, een vertical die traditioneel onderhevig is aan zware compliancevereisten en strenge regulatie, biedt dit webinar dus een relevant en pertinent onderwerp.Jesse Thiel
Country Manager Benelux, Diligent

Jesse Thiel bekleedde in zijn loopbaan diverse sales-, marketing- en managementposities in o.m. IT en telecommunicatie. Sinds 2012 is Thiel Diligent’s Sales & Business Development Director voor de Benelux.Thiel heeft in die afgelopen 7,5 jaar veel bedrijven geadviseerd over hoe zij hun governance-processen kunnen digitaliseren. Zijn ervaring biedt een mooie inkijk op hoe bedrijven daarmee omgaan. Tevens zal hij ingaan op hoe moderne governance van toepassing is op organisaties wereldwijd, en in de Benelux specifiek. 

Henk Volberda
Hoogleraar Strategisch Management en Innovatie, Amsterdam Business School

Henk Volberda is Hoogleraar Strategisch Management en Innovatie aan de Universiteit van Amsterdam.Hij bekleedt meerdere bestuurs- en adviesfuncties, waaronder in de Raad van Commissarrissen van NXP Semiconductors Netherlands. Daarnaast is hij expertlid van het World Economic Forum en Fellow van  de European Academy of Management.Voor dit webinar bespreken we graag Volberda’s nieuwste boek, “Innovatie jij.nu”, om te zien hoe zijn visie op technologie en leiderschap aansluit bij moderne governance van Diligent.

woensdag

27

november 2019

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.