Terug Hulp nodig

Tips en valkuilen bij beleggen in vastgoed

Tips en valkuilen bij beleggen in vastgoed

De woningmarkt in ons land is oververhit geraakt door de zeer lage hypotheekrente. Toch zijn er een aantal ontwikkelingen die nog steeds een opdrijvend effect hebben op de huizenprijzen. Wilt u weten hoe u kunt beleggen in Nederlands vastgoed en wat de risico’ s zijn bij het deelnemen in deze sector? Volg dan op donderdag 7 november het gratis DFT-seminar gepresenteerd door André Brouwers van het Beleggingsinstituut. 

Tijdens het seminar zal fondsbeheerder Wijnand Groenen van Meerdervoort Vastgoedfondsen zijn licht laten schijnen op hoe de woningmarkt in Nederland er voor staat. Zo is het woningtekort torenhoog en kan de bouwsector de groei niet meer bijhouden. Daarnaast komen ouderen en jongeren steeds meer in de knel op de huizenmarkt. Aan de andere kant is er nog nooit zoveel kapitaal beschikbaar geweest voor investeringen in huurwoningen.

U kunt tijdens het seminar LIVE vragen stellen aan de sprekers. Het gratis seminar zal plaatsvinden op donderdag 7 november van 20.00 tot 21.00 uur.

 

donderdag

7

november 2019

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.