Terug Hulp nodig

Visie & Tips 2021

Na de het dramatische eerste kwartaal van 2020 waarbij de beurzen als gevolg van de pandemie in korte tijd flink daalden, hadden weinig beleggers verwacht dat het jaar met recordstanden op Amerikaanse beurzen zou eindigen. Ook tal van Europese aandelen deden het uiteindelijk goed. Tegelijkertijd is er een aantal sectoren dat nog steeds niet hersteld is. Wat betekent dat voor 2021? En: wat zijn de gevolgen van een President Biden voor financiële markten? En hoe moeten beleggers rekening houden met de Brexit-scenario’s? Met het nieuwe beleggingsjaar 2021 voor de boeg is het de grote vraag of deze zaken de gemoederen van beleggers bezig houden.

De fundamentele beleggingsexperts Jim Tehupuring en Koen Bender samen met technisch analist Nico Bakker zullen hun licht laten schijnen op het verloop de aandelenmarkten in het komende jaar. Ook geven zij concreet aan welke aandelen volgens hen in 2021 kunnen gaan schitteren op de beurs. Mis het niet en meld u nu direct aan!

Op donderdag 17 december 2020 om 20:00 uur zien wij u graag op het webinar ‘Visie en Tips 2021’ dat zal worden gepresenteerd door Janneke Willemse en wordt georganiseerd door BNP Paribas Markets. U kunt rechtstreeks vragen stellen aan de experts

Lees meer over Koen Bender klik hier
Lees meer over Jim Tehupuring klik hier
Lees Meer over Nico Bakker klik hier
Lees Meer over Janneke Willemse klik hier

 

donderdag

17

december 2020

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.