Terug Hulp nodig

Dé 10 kooptips voor beleggers in 2021

Beleggen loont nu de spaarrente lange tijd op 0% blijft staan

Wat een beurs maken we mee. De AEX handelt op dit moment boven de 600 punten en het jaarverlies ligt daarmee achter ons. Bizar gezien de ontwikkelingen van dit jaar. Met drie werkbare vaccins in aantocht, een pro Europese president in Amerika en een mogelijke Brexit deal in het verschiet de hoogste tijd om vooruit te kijken!

Om de coronacrisis het hoofd te bieden gingen veel overheden en centrale banken enorme schulden aan. Dit resulteert in een spaarrente van 0%. Voor de spaarder slecht nieuws want dit gaat de komende jaren niet veranderen. Loopt de rente op dan worden de schulden onhoudbaar. Geen optie dus. Op de aandelenmarkt kunt u wel rendement maken. U moet alleen wel weten wat u moet kopen. Het verschil in rendement tussen verschillende aandelen ligt ver uit elkaar. Zo daalt publiekslieveling Shell met -42% in 2020, ING met -21% en Galapagos met -44%. Aan de andere van de medaille staan ASML +38%, Adyen +121% en ASMI +47.

In dit webinar bespreken Nico Inberg van DeAandeelHouder.nl en Albert Jellema van ProBeleggen.nl 10 kooptips voor 2021. Moet u beleggen in cyclische aandelen, waarde aandelen of blijft technologie de boventoon voeren? Welke aandelen bieden het meeste perspectief na de Corona pandemie? Zijn er aandelen die een enorme inhaalslag gaan maken? In dit webinar staan Nico en Albert ook uitgebreid stil bij de lancering van hun nieuwe dienst om beleggers houvast en begeleiding te bieden op de aandelenmarkt!

Na afloop heeft u tien concrete beleggingstips in de zak en weet u welke aandelen volgens Nico en Albert gaan renderen in 2021. Schrijf u nu in voor het webinar ‘Dé 10 kooptips voor beleggers in 2021’. Donderdagavond 10 december 2020 om 20:00 uur. Let op: er is plek voor 3000 deelnemers. Vol=Vol

Klikhier voor meer informatie over ProBeleggen

Klikhier voor meer informatie over DeAandeelHouder

 

donderdag

10

december 2020

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.