Terug Hulp nodig

Alternatieven voor sparen

Wat te doen nu sparen niets oplevert

Europa gaat gebukt onder de corona-crisis en een recessie dreigt. Deze ingrediënten hebben er voor gezorgd dat de spaarrente nog verder is gedaald. Naar 0% of voor grotere vermogens zelfs negatief. Sparen levert dus niets op en de verwachting is dat dit nog langere tijd zo blijft. Speciaal daarom organiseert De Telegraaf op donderdag 19 november het webinar ‘Alternatieven voor Sparen’, om er voor te zorgen dat u weet hoe u meer uit uw geld kunt halen.

Gedurende 60 minuten worden de volgende zaken behandeld: Waarom is de rente zo laag? Is aflossen nu verstandig? Welke andere mogelijkheden hebt u en is beleggen of vastgoed wel iets voor mij?

Uiteraard staan we stil bij de werking en risico’s van alternatieven. Maar bovenal: hoe zorgt u er voor dat uw vermogen groeit en u uw doelen wel kunt realiseren.

Tijdens het webinar zijn Jim Tehupuring en Stefaan Casteleyn van 1Vermogensbeheer te gast. U krijgt volop de gelegenheid om vanuit huis al uw vragen aan het deskundige panel te stellen. Het webinar is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een hoger rendement dan de spaarrente. Na afloop weet u over welke mogelijkheden u beschikt om uw vermogen beter te laten renderen.

Schrijf u nu in voor het webinar ‘Alternatieven voor Sparen’ op donderdag 19 november om 20:00uur. Let op: er is plek voor 2000 deelnemers. Vol=Vol

 

donderdag

19

november 2020

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.