Terug Hulp nodig

Hoge Bomen vangen veel Wind

De verschillende aandelenmarkten zijn in de eerste maanden van 2021 sterk opgelopen. Zit er nog meer in het vat of staat een stevige correctie om de hoek te wachten?  

Geert-Jan Nikken van TradeIdee legt in dit webinar zijn scherpe liniaal langs de verschillende indices, valutaparen, grondstoffen en individuele aandelen. In 60 minuten neemt hij je mee in een rondje langs alle velden. Waar liggen de kansen, maar veel belangrijker, waar liggen de valkuilen?  
Maar dat is niet alles!

Tijdens het webinar wordt de visie in concrete handelsstrategieën met Turbo's vertaald. Maak je op voor een ouderwets avondje TA, Turbo's en Trucs.   

Na 60 minuten weet je:
- Wat de verwachtingen voor de financiële markten voor de tweede helft 2021 zijn.
- Welke vermogenstitels absoluut niet mogen ontbreken in je portefeuille.
- Welke vermogenstitels je maar beter heel snel aan je buurman kunt overdragen.  

Dit webinar is een absolute must voor iedere belegger.    

Dit event wordt mogelijk gemaakt door Société Générale, uitgever van beursproducten zoals Turbo’s, Factors en Bonus Certificaten. Deze beursproducten worden genoteerd op de beurs van Euronext en kunnen via verschillende Nederlandse banken en brokers verhandeld worden. Onze producten zijn bedoeld voor de actieve doe-het-zelf belegger die een visie heeft op de markt. Ontdek nu het volledige aanbod beleggingsproducten aangeboden door Société Générale via www.sgbeurs.nl

Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg verliezen. Deze producten kwalificeren als complexe producten en zijn bedoeld voor ervaren beleggers. De aanschaf van een financieel instrument kan een risico met zich meebrengen. Wij raden u daarom ten zeerste aan om de volledige productinformatie te lezen zoals opgenomen in de voorgeschreven documenten, zoals het prospectus of het essentiële informatiedocument. Deze documenten zijn terug te vinden via de website www.sgbeurs.nl op de productpagina van elk uitgegeven beursproduct onder “Documentatie”. De goedkeuring van het prospectus kan niet worden beschouwd als aanprijzing van de effecten. U staat op het punt een product te kopen dat niet eenvoudig en misschien moeilijk te begrijpen is. Dit is een reclame uiting.

donderdag

6

mei 2021

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.