Terug Hulp nodig

Visie en tips tweede helft 2021

Doorstomen of pas op de plaats?

De coronamaatregelen worden geleidelijk aan opgeheven, er worden vakanties geboekt, de olieprijs stijg en beurzen staan op recordniveaus. Kunnen beleggers op hun lauweren rusten voor de tweede helft van 2021 of moeten ze toch rekening houden met oplopende rente, oplopende inflatie en minder euforie op financiële markten? En: zijn er fondsen aan het Damrak die de wind in de rug houden in de komende maanden?  

In de eerste helft van het jaar bleven de koersen doorstomen. De AEX staat 100 punten hoger dan op het einde van 2020, de Dow Jones koerst 15% hoger en grondstoffenprijzen rijzen de pan uit. Alleen edelmetalen en sommige valuta zijn achtergebleven.  

Het is inmiddels traditie dat BNP Paribas beleggingsexperts Koen Bender (Mercurius Vermogensbeheer), Nico Bakker (BTAC) en Jim Tehupuring (1Vermogensbeheer) elke zes maanden uitnodigt om onder leiding van Janneke Willemse hun visie geven op de macro-economische invloeden op financiële markten. Op donderdag 24 juni om 20:00 uur is het weer zover.   

Janneke Willemse bespreekt eerst hoe het de tips van de uitzending in december 2020 is vergaan. Vervolgens worden de belangrijkste thema’s besproken en volgen de nieuwe tips van de heren. Nico Bakker levert de technische analyse bij de fundamentele visie van Koen Bender en Jim Tehupuring. Een vol programma van 1 uur. Schrijf u nu gratis in.

 

donderdag

24

juni 2021

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.