Terug Hulp nodig

Beursgang eerste organisatie binnen huisdierenbranche zorgt voor unieke propositie voor de aandelenmarkt

Tijdens dit live webinar op donderdag 22 april om 20:00, legt NPRM CEO Pascale Fuchs uit, hoe NPRM in eerste instantie is ontstaan vanuit het gedachtegoed om paardeneigenaren eenvoudige en transparante registratie te bieden, omdat Europese wetgeving vanaf april 2021 wordt aangescherpt. Geert Schaaij, u wellicht bekend van o.a. Beursgenoten, zal eveneens zijn kijk en visie op deze propositie met u delen.

Met de eerdere deelneming in Vitaux, een organisatiebureau in de dierenbranche en de initiatiefnemer van een speciale ‘Huisdieren App’, heeft NPRM stappen gezet om de huisdiereigenaar een platform te bieden waar alle informatie omtrent huisdierenbezit samenkomt. Dit nieuwe platform biedt een unieke propositie voor de aandelenmarkt! 

Sinds kort is NPRM op het handelsplatform van Nxchange. De opgehaalde gelden zullen worden gebruikt voor de verdere groei van NPRM, de beoogde ‘buy & build’ strategie en als toevoeging aan het eigen vermogen. Met deze certificaten van aandelen belegt u in een jong en sterk groeiende organisatie met gedreven personeel, die actief is in een markt die alleen al in Nederland een miljardenomzet vertegenwoordigt.

Tijdens het webinar, welke zal worden gehost door Marleen Evertsz (CEO Nxchange), heeft u de mogelijkheid om live via de chat vragen te stellen aan de sprekers in de studio. 

Hopelijk tot ziens, op donderdag 22 april om 20:00.

donderdag

22

april 2021

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.