Terug Hulp nodig

Het jaar 2022 in met 11 kooptips van De Aandeelhouder.nl

Nu het fantastische beursjaar 2021 bijna achter ons ligt de hoogste tijd te kijken naar de kansen voor 2022. Grote verschillen in rendement zagen we het afgelopen tussen de verschillende aandelen. Bedrijven uit de technologie hoek knalden omhoog en waarde aandelen bleven enorm achter.

Zo staan de aandelen van ASMI, BESI en ASML tussen de 68% en 121% winst en herstelt beurslieveling Shell met 38%. Aan de andere kant van het spectrum zien we Philips, Prosus, Unilever en Just Eat Takeaway die lager noteren dan begin dit jaar.

De grote vraag is of deze verschuiving naar technologie vanuit waarde aandelen nog verder gaat doorzetten. Nico Inberg en Albert Jellema van De Aandeelhouder en ProBeleggen geven hun visie op deze ontwikkelingen op de beurs. Daarbij kijken ze terug op hun ideale opstelling voor de beleggingsportefeuille. Met welke 11 aandelen willen ze het jaar 2022 beginnen

Albert en Nico behandelen meerdere nieuwe kooptips. Welke aandelen en trends bieden in 2022 het meeste perspectief op een goed rendement? Dit webinar is geschikt voor zowel de gevorderde en beginnende belegger.

Na afloop heeft u concrete beleggingstips op zak en weet u welke aandelen en trends volgens Nico en Albert gaan renderen in 2022.

Schrijf u nu in voor het webinar ‘Het jaar 2022 in met 11 kooptips van De Aandeelhouder.nl’.
Donderdagavond 9 december  2021 om 20:00 uur. Let op: er is plek voor slechts 5000 deelnemers. Vol=Vol

Klik hier voor meer informatie over DeAandeelhouder

Klik hier voor meer informatie over ProBeleggen

donderdag

9

december 2021

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.