Terug Hulp nodig
DFT Seminar | Handelen met valuta De handel invaluta is met een dagelijks verhandeld volume van 4.000 miljard dollar verrewegde grootste financiele markt ter wereld en bovendien een zeer dynamische eninte...

DFT Seminar | Handelen met valuta

DFT Seminar | Handelen met valuta

De handel in valuta is met een dagelijks verhandeld volume van 4.000 miljard dollar verreweg de grootste financiele markt ter wereld en bovendien een zeer dynamische en interessante omgeving om in te beleggen. Maar hoe kunt u als actieve particuliere belegger profiteren van de mogelijkheden die de valutahandel u bieden?

In dit webinar neemt Chris Jongbloed, Senior Sales Trader van Saxo Bank, u mee in de boeiende wereld van de handel in vreemde valuta. Het landschap van de valutamarkt wordt voor u geschetst en er wordt concreet ingegaan op de kansen die speculeren met valuta u bieden.

Beleggen in valuta en met een hefboom brengt risico’s met zich mee. Vergewis u ervan of u deze kunt en wilt dragen en zorg ervoor dat u deze risico’s begrijpt voordat u een transactie aangaat. De informatie in het online seminar mag niet worden beschouwd als beleggingsaanbeveling of advies.

donderdag

17

april 2014

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.