Terug Hulp nodig

Kansen in turbulente beurstijden door De Aandeelhouder.nl

Het beursjaar 2022 is met grof geweld begonnen na het fantastische beursjaar 2021. De hoogste tijd om de balans op te maken en te kijken waar de kansen liggen de komende tijd. Volg daarom donderdag 10 maart het gratis online DFT-seminar in samenwerking met Société Générale.

Na het binnenvallen van Rusland in Oekraïne zijn de koersen op het Damrak zwaar onder druk gekomen. De AEX dook daarbij afgelopen vrijdag naar het laagste niveau sinds maart vorig jaar tot fors onder de grens van 700 punten. Beleggers nemen het zekere voor het onzekere en zoeken massaal de uitgang op.

Tijdens het seminar geven de beursexperts Nico Inberg en Albert Jellema van De Aandeelhouder en ProBeleggen hun visie op de heftige ontwikkelingen op de beurs. Zij nemen ook onder de loep welke aandelen in het grillige beursklimaat het meeste perspectief op een goed rendement bieden. Daarbij laten de experts ook zien hoe u slim kunt inspelen op deze beleggingsideeën met de beursproducten van Société Générale.

Na afloop heeft u een elftal concrete beleggingstips op. Ook krijgt u te horen welke risico’s er zijn verbonden aan beleggen. Dit webinar is geschikt voor zowel de gevorderde en beginnende belegger. Schrijf u nu in voor het gratis webinar van 10 maart dat begint vanaf 20.00 en zal duren tot 21.00.

Donderdagavond 10 maart  2021 om 20:00 uur. Let op: er is plek voor slechts 5000 deelnemers. Vol=Vol

Klik hier voor meer informatie over DeAandeelhouder

Klik hier voor meer informatie over ProBeleggen    

Dit event wordt mogelijk gemaakt door Société Générale, uitgever van beursproducten zoals Factors, Warrants, Certificaten, Trackers en Notes. Deze beursproducten worden genoteerd op de beurs van Euronext en kunnen via verschillende Nederlandse banken en brokers verhandeld worden. Onze producten zijn bedoeld voor de actieve doe-het-zelf belegger die een visie heeft op de markt. Ontdek het volledige aanbod beleggingsproducten aangeboden door Société Générale via www.sgbeurs.nl  

Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg verliezen. Deze producten kwalificeren als complexe producten en zijn bedoeld voor ervaren beleggers. De aanschaf van een financieel instrument kan een risico met zich meebrengen. Wij raden u daarom ten zeerste aan om de volledige productinformatie te lezen zoals opgenomen in de voorgeschreven documenten, zoals het prospectus of het essentiële informatiedocument. Deze documenten zijn terug te vinden via de website www.sgbeurs.nl op de productpagina van elk uitgegeven beursproduct onder “Documentatie”. De goedkeuring van het prospectus kan niet worden beschouwd als aanprijzing van de effecten. U staat op het punt een product te kopen dat niet eenvoudig en misschien moeilijk te begrijpen is. Reclame: dit online seminar is een commerciële uiting.

 

donderdag

10

maart 2022

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.