Terug Hulp nodig

Herfst op de beurs? Ga de zon tegemoet met 10 kooptips

In samenwerking met Société Générale Beursproducten

De oorlog in Oekraïne heeft de wereldwijde aandelenbeurzen in zijn greep. Aandelenkoersen zijn al weken onrustig en het einde is nog niet in zicht. Ook de inflatieangst en renteontwikkelingen beginnen de stemming op de beurs steeds meer te beheersen. Bent u daarom ook benieuwd naar hoe u uw portefeuille kunt beschermen tegen een verdere verslechtering van het beursklimaat? Of nieuwsgierig naar de aandelen waar de stroom aan negatieve nieuwsberichten geen invloed op heeft? Volg dan op donderdag 7 april het gratis online seminar waarin John Beijer, senior analist bij BeursPro en productspecialist Christophe Cox van Société Générale Beursproducten u bijpraten over de recente marktontwikkelingen.

10 aandelentips

John Beijer zal tijdens dit seminar zijn persoonlijke marktvisie geven over de vooruitzichten van de wereldwijde aandelenbeurzen, waaronder Wall Street, Azië en uiteraard Europa. Daarnaast geeft hij aan welke aandelenfondsen niet mogen ontbreken in uw beleggingsportefeuille om in het voorjaar goed beslagen ten ijs te komen met 10 concrete handelstips. Eveneens laat John zien hoe u uw portefeuille tegen een verdere beursdaling kunt beschermen.

Christophe Cox laat zien hoe beursproducten kunnen helpen om te anticiperen op specifieke koersbewegingen of om u in te dekken tegen koersdalingen. Verder staat hij stil bij de werking en risico’s die aan de producten verbonden zijn.

Luister in dit interactieve seminar niet alleen maar naar de experts, maar neem ook deel aan verschillende polls, kom te weten hoe andere beleggers over de huidige markt denken en stel al uw vragen gedurende de presentatie. Het seminar is geschikt voor zowel de gevorderde en beginnende belegger.

We zien u graag op donderdagavond 7 april om 20:00 uur online. Schrijf u daarom nu in voor het gratis seminar: “Herfst op de beurs? Ga de zon tegemoet met 10 kooptips”.

Let op: er is plek voor slechts een beperkt aantal deelnemers.

Klik hier voor meer informatie over de Société Générale Beursproducten

Klik hier voor meer informatie over John Beijer en BeursPro

Dit event wordt mogelijk gemaakt door Société Générale, uitgever van beursproducten zoals Factors, Warrants, Certificaten, Trackers en Notes. Deze beursproducten worden genoteerd op de beurs van Euronext en kunnen via verschillende Nederlandse banken en brokers verhandeld worden. Onze producten zijn bedoeld voor de actieve doe-het-zelf belegger die een visie heeft op de markt. Ontdek nu het volledige aanbod beleggingsproducten aangeboden door Société Générale via www.sgbeurs.nl.

Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg verliezen. Deze producten kwalificeren als complexe producten en zijn bedoeld voor ervaren beleggers. De aanschaf van een financieel instrument kan een risico met zich meebrengen. Wij raden u daarom ten zeerste aan om de volledige productinformatie te lezen zoals opgenomen in de voorgeschreven documenten, zoals het prospectus of het essentiële informatiedocument. Deze documenten zijn terug te vinden via de website www.sgbeurs.nl op de productpagina van elk uitgegeven beursproduct onder “Documentatie”. De goedkeuring van het prospectus kan niet worden beschouwd als aanprijzing van de effecten. U staat op het punt een product te kopen dat niet eenvoudig en misschien moeilijk te begrijpen is. Reclame: dit online seminar is een commerciële uiting.

donderdag

7

april 2022

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.