Terug Hulp nodig
DFT Online Seminar | Tips voor beleggen in de VS IsWall Street na de aanhoudende recordreeksen nog steeds 'the place tobe' voor beleggers of gaat straks het verkrappende monetaire beleid van deFederal reserve roet ...

DFT Online Seminar | Tips voor beleggen in de VS

DFT Online Seminar | Tips voor beleggen in de VS

Is Wall Street na de aanhoudende recordreeksen nog steeds 'the place to be' voor beleggers of gaat straks het verkrappende monetaire beleid van de Federal reserve roet in het eten gooien? En in welke Amerikaanse aandelen liggen de kansen? Zelfstandig technisch analist Edward Loef en marktanalist Martijn Weller van IG zullen in het seminar van donderdag 19 juni onder meer deze vragen gaan beantwoorden.  

Tijdens dit online seminar staan de Amerikaanse markten centraal en dus toont Edward Loef u de fijne kneepjes van zijn visie op Technische Analyse, met de blik gericht naar de grootste economische macht van de wereld. Aan bod komen verschillende Amerikaanse indices en aandelen, maar ook grondstoffen en valuta. Waar liggen de kansen?   

Loef en Weller leggen uit hoe u met de juiste strategie beter kunt herkennen welke richting de markten opgaan en met welke timingstechnieken u optimaal kunt in- en uitstappen. Een goede voorbereiding is in deze visie het halve werk, vooral als u weet waar uw grenzen en doelen liggen. Hoe creëert u in deze persoonlijke benadering voor u gunstige omstandigheden?  

Tijdens het online seminar kunt u live uw vragen stellen aan de experts. Deelname is gratis, maar inschrijven is vereist. 

donderdag

19

juni 2014

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.