Terug Hulp nodig
DFT Online Seminar | Aan de slag met ETF’s Wilt u als particuliere belegger gedegen kennis opdoen over de werking en risico’s van het handelen met ETF’s? En weten hoe u met deze indextrackers kunt inspelen op verw...

DFT Online Seminar | Aan de slag met ETF’s

DFT Online Seminar | Aan de slag met ETF’s

Wilt u als particuliere belegger gedegen kennis opdoen over de werking en risico’s van het handelen met ETF’s? En weten hoe u met deze indextrackers kunt inspelen op verwachte kansen in de markt?

Volg dan op donderdag 3 juli het gratis online seminar met Patrick Zwolle van iShares, de grootste aanbieder van ETF’s wereldwijd. Het seminar zal worden gepresenteerd door Dick Hussaarts, oud-coördinator van DFT.nl.    

Een Exchange Traded Fund (ETF) combineert eigenschappen van beleggingsfondsen en aandelen. Wat met aandelen kan – kopen, verkopen en inspelen op een verwachte ontwikkeling in de markt – is ook mogelijk met ETF’s. Maar waar aandelen synoniem zijn voor een belegging in één bedrijf, zijn ETF’s investeringen in een volledige markt en zetten beleggers dus niet alles op één kaart. Net als met beleggingsfondsen. Ook kunnen ETF’s gedurende een handelsdag worden gekocht en verkocht net als aandelen.  

Tijdens het online seminar komt onder meer aan de orde hoe ETF’s precies werken en hoe u kunt beleggen in deze producten. Daarnaast is er aandacht voor de kosten die bij het ETF-beleggen komen kijken. Ook de risico’s en de toepasbaarheid van de ETF’s worden uitgebreid toegelicht.     

 Het gratis webinar zal interactief zijn: u kunt LIVE vragen stellen aan de presentatoren.

donderdag

3

juli 2014

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.