Terug Hulp nodig
DFT Online Seminar | Beleggingstips in economisch zware tijden Gaan de nieuwe steunmaatregelen van de Europese CentraleBank de economische groei in de eurozone aanjagen, of is een nieuwe recessieniet te voorkomen met zwaardere sancti...

DFT Online Seminar | Beleggingstips in economisch zware tijden

DFT Online Seminar | Beleggingstips in economisch zware tijden

Gaan de nieuwe steunmaatregelen van de Europese Centrale Bank de economische groei in de eurozone aanjagen, of is een nieuwe recessie niet te voorkomen met zwaardere sancties tegen Rusland op komst? En wat betekent dit voor u als belegger?

Tijdens het DFT Online Seminar van donderdag 11 september zullen zelfstandig technisch analist Edward Loef en marktanalist Martijn Weller van IG uitgebreid de kansen en risico’s onder de loep nemen.  

Loef en Weller behandelen verschillende scenario’s wat mogelijk nog gaat komen en bespreken aan de hand van een aantal grafieken de huidige markt. Welke sector dient u te vermijden in Europa, welke aandelen zijn technisch gezien erg interessant en in welke Europese index moet u long gaan en in welke short?  

Ook komt aan de orde hoe u zich kunt beschermen tegen onverwachtse koersdalingen of juist kunt profiteren van dalende beurzen. Als het helemaal misgaat in Rusland, wat zijn dan veilige havens? Is goud bijvoorbeeld nog koopwaardig en zijn er kansen in de EURUSD?   

U kunt gratis deelnemen aan het seminar en live vragen stellen aan de presentatoren. Schrijf u snel in!

donderdag

11

september 2014

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.