Terug Hulp nodig
DFT Online Seminar | Bouw eenvoudig uw eigen beleggingsportefeuille met ETF’s Zelf een goede beleggingsportefeuille opbouwen is geen gemakkelijke opgave. Indexbeleggen komt daardoor steeds meer in zwang. Wilt u weten hoe u op een eenvoudige kostene...

DFT Online Seminar | Bouw eenvoudig uw eigen beleggingsportefeuille met ETF’s

DFT Online Seminar | Bouw eenvoudig uw eigen beleggingsportefeuille met ETF’s

Zelf een goede beleggingsportefeuille opbouwen is geen gemakkelijke opgave. Indexbeleggen komt daardoor steeds meer in zwang. Wilt u weten hoe u op een eenvoudige kostenefficiënte manier een goedgespreide beleggingsportefeuille kunt samenstellen? En wat de mogelijkheden en risico’s zijn van deze vorm van beleggen?  

Volg dan op donderdag 25 september het online seminar gepresenteerd door Peter Siks, beleggingstrainer bij Binck en auteur van het boek ‘Beleggen voor Dummies’, samen met Martijn Rozemuller, oprichter en directeur van Think ETF’s. 

Om uw vermogen op lange termijn succesvol te beheren is, naast lage kosten, een goede spreiding van groot belang. Door het aanbrengen van spreiding in uw portefeuille neemt uw risico af. U kunt dit zelf realiseren door bijvoorbeeld een combinatie van Amerikaanse en Europese aandelen of obligaties te kopen. Maar u kunt dit nog eenvoudiger en tegen lagere kosten bereiken via een beleggingsfonds of ETF (ook wel tracker genoemd).

Tijdens het online seminar leert u meer over ETF’s en hoe u efficiënt vermogen opbouwt door met deze producten te beleggen. Zo komen onder andere de verschillen tussen ETF’s en beleggingsfondsen aan de orde, leert u hoe u met ETF’s gemakkelijk een goed gespreide portefeuille kunt opbouwen en wat de risico’s van deze producten zijn.

Daarnaast zal een interessante strategie besproken worden voor zowel bestaande beleggers als voor mensen die willen starten met beleggen. De presentatie wordt beëindigd met enkele voorbeeldportefeuilles.

Het gratis webinar zal interactief zijn: u kunt LIVE vragen stellen aan de presentatoren. Schrijf u snel in!

donderdag

25

september 2014

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.