Terug Hulp nodig
DFT Online Seminar | Actief beleggen in volatiele tijden Er zijn weer heftige koersbewegingen in beleggersland vanwege de zorgen over een nieuwe recessie in de eurozone. Naast kansen voor u als actieve belegger brengt dit uiter...

DFT Online Seminar | Actief beleggen in volatiele tijden

DFT Online Seminar | Actief beleggen in volatiele tijden

Er zijn weer heftige koersbewegingen in beleggersland vanwege de zorgen over een nieuwe recessie in de eurozone. Naast kansen voor u als actieve belegger brengt dit uiteraard ook de nodige risico's met zich mee.

Tijdens het gratis DFT Online Seminar van donderdag 16 oktober nemen Martijn Weller van CFD broker IG en Selwyn Duijvestijn van Marktgevoel.nl u graag mee in de wereld van de actieve belegger.

De experts nemen de CFD, het hefboomproduct voor actieve beleggers, onder de loep. Ook bespreken ze een aantal trading strategieën met 10 concrete kansen waar u direct op in kunt spelen en de valkuilen waar u niet in moet lopen. Daarnaast krijgt u een aantal concrete tips. Welk Duits aandeel moet u kopen? Worden grondstoffen weer aantrekkelijk? Zet de daling in EURUSD voort? En wat gaat de AEX doen in oktober?

U hoort het vanavond om 20:00 uur, graag tot dan!

donderdag

16

oktober 2014

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.