Terug Hulp nodig
DFT Online Seminar | Visie en Tips 2015 Waar moet u volgendjaar in beleggen? En welke aandelen of sectoren moet u juist overslaan?Schrijf u voor het antwoord op deze vragen snel in voor het speciale DFT Online ...

DFT Online Seminar | Visie en Tips 2015

DFT Online Seminar | Visie en Tips 2015

Waar moet u volgend jaar in beleggen? En welke aandelen of sectoren moet u juist overslaan? Schrijf u voor het antwoord op deze vragen snel in voor het speciale DFT Online Seminar “Visie en Tips 2015”.

Tijdens het seminar van vanavond, georganiseerd door BNP Paribas, zullen technisch analist Nico Bakker, Koen Bender van Mercurius Vermogensbeheer en Jim Tehupuring van ProBeleggen.nl hun visie geven op het nieuwe beleggingsjaar. Ze zullen u vertellen welke markten of bedrijven al dan niet kansrijk zijn.

Dit jaar zullen de asset classes aandelen, rente, valuta en grondstoffen de basis vormen van waaruit de sprekers de actuele macro-economische ontwikkelingen in de wereld bespreken. De sprekers zullen zo stil staan bij het uiteenlopende beleid van de belangrijkste centrale banken in de wereld als de FED en de ECB, de groeiverschillen in de wereld (USA, EU, Azië en Emerging Markets) en marktreacties zoals de dalende euro. Tevens geven ze aan wat dit betekent voor de aandelenkoersen in deze regio's.

De grondstofmarkten komen eveneens aan de orde tijdens het seminar. Is het tijd om het edelmetaal en olie weer in de portefeuille op te nemen?

De heren leggen verder uit wat een renteverhoging in de VS en het mogelijk opkopen van staatsobligaties door de ECB gaat betekenen voor de rente- en wisselkoersbewegingen in VS, Azië en Europa en hoe u hier concreet op in kunnen spelen. 

Uiteraard geven de experts tijdens het seminar ook hun speciale aandelentips. Welke aandelen moet u als belegger kopen? En welke juist niet? Wie volgend jaar geld wil verdienen op de beurs kan dit seminar niet missen! We zien u graag vanavond om 20:00 uur tijdens het DFT Online Seminar. 

donderdag

27

november 2014

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.