Terug Hulp nodig
DFT Online Seminar | Tips om 2015 te laten slagen Wilt u weten hoe u volgend jaar kunt voorkomen om met slechte aandelen, zoals Imtech, de boot in te gaan? En hoe u in 2015 uw portefeuille beter kunt afschermen tegen de ...

DFT Online Seminar | Tips om 2015 te laten slagen

DFT Online Seminar | Tips om 2015 te laten slagen

Wilt u weten hoe u volgend jaar kunt voorkomen om met slechte aandelen, zoals Imtech, de boot in te gaan? En hoe u in 2015 uw portefeuille beter kunt afschermen tegen de risico’s van onverwachte gebeurtenissen, zoals de crisis in Oekraïne? Volg dan vanavond het Online Seminar met technisch analist Edward Loef, georganiseerd door IG Nederland. 

Tijdens dit online seminar zal Loef een terugblik geven op het afgelopen beleggingsjaar. Hij zal zich onder meer concentreren op de foute voorspellingen over de rente en de olieprijs die beiden omlaag gingen, terwijl stijgingen waren verwacht. Ook neemt hij een aantal aandelen onder de loep die dit jaar slecht hebben gepresteerd, om daar lessen uit te trekken die kunnen helpen om van 2015 een succes te maken.  

Daarnaast komen er een aantal handvatten aan de orde die nodig zijn om uw risico’s te beheersen met strategieën, zoals kopen op zwakte in een stijgende trend en het herkennen van bodem en toppen. Ook wordt uit de doeken gedaan hoe u de risico’s kunt afdekken met het instellen van (gegarandeerde) stop-losses bij de aankoop of verkoop van aandelen.    

Aan het eind van dit seminar zal Loef ook nog een aantal concrete aandelentips geven voor volgend jaar. Tevens laat hij op basis van de statistieken zijn licht schijnen op de vooruitzichten van Wall Street in 2015.

Dit online seminar duurt van 20.00 tot 21.00 uur en is vanuit elke gewenste plek te volgen op uw PC of tablet. Ook kunt uw vragen stellen aan de experts. Deelname is gratis, maar inschrijven is vereist.

donderdag

4

december 2014

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.