Terug Hulp nodig
DFT Online Seminar | Kansen en risico’s 2015 Vanavond, op donderdag 18 december, viert DFT zijn 100e online seminar met een zeer speciaal programma. Beursexperts Fons Lute, Royce Tostrams, Corné van Zeij...

DFT Online Seminar | Kansen en risico’s 2015

DFT Online Seminar | Kansen en risico’s 2015

Vanavond, op donderdag 18 december, viert DFT zijn 100e online seminar met een zeer speciaal programma. Beursexperts Fons Lute, Royce Tostrams, Corné van Zeijl en Han Dieperink zullen dan samen terugblikken op de afgelopen 99 seminars en hun visie op 2015 met u te delen. Uiteraard zullen ook hun beleggingstips voor volgend jaar aan bod komen.

Tijdens het eerste gedeelte van het seminar blikken Royce Tostrams en Corné van Zeijl terug op de afgelopen 99 seminars. Diverse hoogtepunten komen aan bod, waarbij de heren tevens de tips en de ontwikkelingen door de jaren heen bespreken. 

Vervolgens nemen strategen Fons Lute van BlackRock en Han Dieperink (Rabobank) het stokje over. De experts kijken samen vooruit naar de kansen en risico’s in 2015. Hoe gaan de financiële markten reageren als ECB-president Mario Draghi de geldperzen daadwerkelijk aanzet? En wat betekent een renteverhoging van de Amerikaanse centrale bank voor beleggers? 
Het online seminar zal worden afgesloten met een aantal concrete tips van Royce en Corné, zodat u in 2015 goed beslagen ten ijs kunt komen. 

We verwelkomen u vanavond graag online bij het 100e DFT Online Seminar, tot dan!

donderdag

18

december 2014

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.