Terug Hulp nodig
DFT Online Seminar | Tips en Trucs voor stock picking Vanwege de technische storing die afgelopen donderdagavond plaatsvond tijdens het DFT Online Seminar "Tips en trucks voor stock picking", zal het seminar vanavond&nb...

DFT Online Seminar | Tips en Trucs voor stock picking

DFT Online Seminar | Tips en Trucs voor stock picking

Vanwege de technische storing die afgelopen donderdagavond plaatsvond tijdens het DFT Online Seminar "Tips en trucks voor stock picking", zal het seminar vanavond om 20:00 uur opnieuw georganiseerd worden. Saxo Bank-handelaren Chris Jongbloed en Sybren van der Hijden zullen dan opnieuw hun tips, trucs en technieken voor stock picking met u delen die een cruciale rol spelen bij het bepalen waar de beste beleggingskansen liggen.

Wat betekent de aanhoudende oliedaling voor het sentiment? En hoe selecteert u aandelen, valuta’s, indices en grondstoffen die het best gaan presteren?

De beursexperts nemen onder meer het Chinese internetbedrijf Alibaba en grootaandeelhouder Yahoo onder de loep. Ook laten zij hun licht schijnen op de aanhoudende verzwakking van de olieprijs en wat de edelmetalen goud en zilver nog gaan doen. En in hoeverre wordt de euro verder omlaag getrokken bij een monetaire verruiming van de ECB?

U hoort het vanavond. Graag tot dan!

Schrijf u nu gratis in! 

dinsdag

23

september 2014

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.