Terug Hulp nodig

Rondje Rondom: Waar liggen de kansen van 2022?

 

De kop is eraf. De eerste weken van 2022 zijn alweer een feit en ook dit jaar zijn er weer volop kansen. De hoge volatiliteit van 2021 kenmerkt namelijk ook de start van 2022. Alle reden voor de stelling: Waar liggen de kansen en waar liggen de valkuilen in 2022?  

Tijd dus om de vlijmscherpe liniaal van Geert-Jan Nikken langs de markten te leggen. Aan de hand van de beproefde TradeIdee-methode zal hij het kaf van het koren scheiden op de beurs. Oftewel, What is hot & what (zeker) not!  

Maar dat is zeker niet alles!

De Technische visie wordt niet alleen gepresenteerd, maar ook uitgewerkt in concrete handelsideeën met toepassing van de producten van Société Générale. Ontdek hoe u kunt inspelen op de huidige kansen van indices, valuta, grondstoffen en individuele aandelen.  

Een uur lang de tips om 2022 goed te beginnen, dé must voor iedere belegger!  

We zien u graag op maandagavond 31 januari om 20.00 uur online.  

Let op: er kunnen maximaal 5000 deelnemers inschrijven. Schrijf u daarom nu in voor het seminar "Rondje Rondom: Waar liggen de kansen van 2022?” om de tips van Geert-Jan Nikken te ontdekken.  

Klik hier voor meer informatie over Société Générale Beursproducten

Klik hier voor meer informatie over Geert-Jan Nikken en TradeIdee  

Dit event wordt mogelijk gemaakt door Société Générale, uitgever van beursproducten zoals Factors, Warrants, Certificaten, Trackers en Notes. Deze beursproducten worden genoteerd op de beurs van Euronext en kunnen via verschillende Nederlandse banken en brokers verhandeld worden. Onze producten zijn bedoeld voor de actieve doe-het-zelf belegger die een visie heeft op de markt. Ontdek nu het volledige aanbod beleggingsproducten aangeboden door Société Générale via www.sgbeurs.nl.  

Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg verliezen. Deze producten kwalificeren als complexe producten en zijn bedoeld voor ervaren beleggers. De aanschaf van een financieel instrument kan een risico met zich meebrengen. Wij raden u daarom ten zeerste aan om de volledige productinformatie te lezen zoals opgenomen in de voorgeschreven documenten, zoals het prospectus of het essentiële informatiedocument. Deze documenten zijn terug te vinden via de website www.sgbeurs.nl op de productpagina van elk uitgegeven beursproduct onder “Documentatie”. De goedkeuring van het prospectus kan niet worden beschouwd als aanprijzing van de effecten. U staat op het punt een product te kopen dat niet eenvoudig en misschien moeilijk te begrijpen is. Reclame: dit online seminar is een commerciële uiting.

maandag

31

januari 2022

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.