Terug Hulp nodig
DFT Online Seminar | Tips in volatiele beurstijden Zullen de aandelenbeurzen in de eerste helft van 2015 verder doorstomen gesteund door het stimulerende monetaire beleid in de eurozone, of komt er door een renteverhoging...

DFT Online Seminar | Tips in volatiele beurstijden

DFT Online Seminar | Tips in volatiele beurstijden

Zullen de aandelenbeurzen in de eerste helft van 2015 verder doorstomen gesteund door het stimulerende monetaire beleid in de eurozone, of komt er door een renteverhoging in de VS een kink in de kabel? En hoe kunt u als belegger inspelen op de toegenomen volatiliteit? Tijdens het DFT Online Seminar van vanavond beantwoorden Paulo Varela Nunes (BlackRock) en Patrick Zwolle (iShares) deze en andere vragen.

In de Verenigde Staten stuurt de Federal Reserve (Fed) aan op een renteverhoging doordat de Amerikaanse economie steeds meer aan de beterende hand is, terwijl de Europese Centrale Bank (ECB) de geldkraan ver heeft opengedraaid om de economie te stimuleren en de inflatie aan te jagen. De divergentie heeft significante invloed op de richting, die financiële markten zullen kiezen dit jaar. Het heeft onder meer geleid tot flink aantrekkende Europese aandelenmarkten, een sterkere dollar en fors lagere grondstoffenprijzen.

In dit seminar zullen Varela Nunes en Zwolle aangeven hoe u kunt inspelen op deze marktontwikkelingen aan de hand van een reeks producten (zie webinar 18 december). Daarnaast zullen ze behandelen hoe u deze producten in een bestaande beleggingsstrategie kunt plaatsen. De specifieke fondsrisico’s komen hier ook bij aan bod.

Het gratis webinar zal interactief zijn: u kunt LIVE vragen stellen aan de presentatoren. We hopen u vanavond om 20:00 uur bij het online seminar te mogen verwelkomen.


donderdag

19

februari 2015

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.