Terug Hulp nodig
DFT Online Seminar | Hoe kunt u met Turbo’s en opties slim inspelen op de markt? In de huidige markt zijn beleggers op zoek naar uiteenlopende strategieën, van zowel risicomijdend tot speculatief. Beleggingsproducten zoals Turbo’s en opties...

DFT Online Seminar | Hoe kunt u met Turbo’s en opties slim inspelen op de markt?

DFT Online Seminar | Hoe kunt u met Turbo’s en opties slim inspelen op de markt?

In de huidige markt zijn beleggers op zoek naar uiteenlopende strategieën, van zowel risicomijdend tot speculatief. Beleggingsproducten zoals Turbo’s en opties kunnen in beide van deze situaties worden toegepast.

Beleggingsexperts Jim Tehupuring van ProBeleggen en Erik Mauritz van BNP Paribas Markets bespreken vanavond tijdens dit gratis webinar onder andere de werking, voordelen, risico’s en toepassingen van Turbo’s en opties. 

Erik Mauritz zal het spits afbijten met zijn uitleg over de werking van Turbo's. Na de pauze licht Jim Tehupuring de werking van opties toe. Daarnaast geven de experts een aantal direct toepasbare tips met Turbo’s en opties. 

Kortom, hoe werken Turbo's en opties en in welke situatie zijn deze hefboominstrumenten interessant: voor de defensieve en meer offensieve belegger. 

donderdag

26

maart 2015

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.