Terug Hulp nodig
DFT Online Seminar | Visie en Tips 2015: de tweede helft De eerste helft van 2015 zit er al op: voor beleggers is het een overwegend goed half jaar geweest waarbij aandelenkoersen in brede linie zijn gestegen. Tegelijkertijd he...

DFT Online Seminar | Visie en Tips 2015: de tweede helft

DFT Online Seminar | Visie en Tips 2015: de tweede helft

De eerste helft van 2015 zit er al op: voor beleggers is het een overwegend goed half jaar geweest waarbij aandelenkoersen in brede linie zijn gestegen. Tegelijkertijd hebben zich toch wel wat problemen voorgedaan waarbij de ontwikkelingen in Griekenland nu zorgelijk zijn, de rente nog steeds een actueel thema is en velen spreken over een correctie op aandelenmarkten. De grote vraag is dan ook hoe de tweede helft van het jaar zich voor beleggers zal ontwikkelen. 

Al sinds enige jaren organiseert het turboteam van BNP Paribas samen met DFT aan het einde van het jaar een 'Visie en Tips' webinar, waarbij een aantal bekende experts uit de financiĆ«le wereld een vooruitblik geeft op het nieuwe beleggingsjaar. Nu we bijna halverwege 2015 zijn, is het een mooi moment voor een update. Koen Bender van Mercurius Vermogensbeheer, Jim Tehupuring van ProBeleggen en Nico Bakker van BTAC blikken samen met Ronald Veerman, chef van De FinanciĆ«le Telegraaf, terug op de eerste zes maanden van het jaar en kijken vooruit naar het komende half jaar.  

In november 2014 bij het webinar 'Visie en Tips 2015' waren de verwachtingen 'lower for longer' wat betreft de Europese rente, economische groei en inflatie, maar ook bewegingen in de eurodollar wisselkoers en stagnatie van de olieprijsdalingen. Ook waren er uitspraken over bijvoorbeeld de AEX, waarbij Nico Bakker een koers van 500 verwachtte. Koen Bender was enthousiast over Grandvision (nu al op plus 10%), en Jim besprak onder andere Randstad wat dit jaar al zeer goed rendeerde.   

Bender, Bakker en Tehupuring zullen zich nu helder uitspreken over de tweede helft van het jaar: wat verwachten zij van aandelenkoersen, de Europese kwantitatieve verruiming en Amerikaanse rente, en de economische groei in Europa? Zullen aandelen corrigeren en wat betekent de toenemende onzekerheid voor de goudkoers? Welke aandelen vinden zij wel of juist niet interessant?  

Kijk op 25 juni om 20:00 uur naar het webinar 'Visie en Tips 2015: de tweede helft'. 

donderdag

25

juni 2015

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.