Terug Hulp nodig
DFT Online Seminar | Hoe verder na de Fed? Gaan de aandelenmarkten na het rentebesluit van de Amerikaanse centrale bank het laatste kwartaal van dit jaar weer glanzen of komt de klad er verder in? En wat betekent ...

DFT Online Seminar | Hoe verder na de Fed?

DFT Online Seminar | Hoe verder na de Fed?

Gaan de aandelenmarkten na het rentebesluit van de Amerikaanse centrale bank het laatste kwartaal van dit jaar weer glanzen of komt de klad er verder in? En wat betekent een economische afkoeling in China voor uw portefeuille?    

Tijdens het DFT Online Seminar van maandag 21 september verzorgd door TradeIdee, geven Gökhan Erem (LeoMont) en Alexander Sassen (Sassen Research) u vanuit zowel technisch als fundamentele invalshoek handvatten om de markt te doorgronden. Verder komt aan de orde of Griekenland nog roet in het eten gaat gooien en laten Sassen en Erem hun licht schijnen op de grote expiratie van september.   

Wapen uzelf met scherpe analyses vertaald naar concrete beleggingsideeën voor het laatste kwartaal van 2015. 

U kunt zich gratis voor het webinar aanmelden door kosteloos een account aan te maken. Het webinar is te volgen via desktop en tablet, gewoon vanuit huis. Ook kunt u LIVE vragen stellen aan de experts via de chat. 

maandag

21

september 2015

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.