Terug Hulp nodig
DFT Online Seminar | Een kijkje in de keuken bij vermogensbeheer In de huidige volatiele financiële markten is het lastig voor particuliere beleggers om een strategie te bepalen. Wilt u weten hoe professionele partijen te werk gaan bij...

DFT Online Seminar | Een kijkje in de keuken bij vermogensbeheer

DFT Online Seminar | Een kijkje in de keuken bij vermogensbeheer

In de huidige volatiele financiële markten is het lastig voor particuliere beleggers om een strategie te bepalen. Wilt u weten hoe professionele partijen te werk gaan bij het selecteren van beleggingen en het in stand houden van de waarde van de portefeuille? Volg dan op donderdag 1 oktober het gratis DFT Online Seminar.

Tijdens het webinar laten de experts Friso Rengers, Investment Manager bij ING Investment Office, en Paulo Varela Nunes van BlackRock hun licht schijnen op wat er bij professioneel vermogensbeheer komt kijken en wat het voor u zou kunnen betekenen. 
Daarnaast laten ze uitgebreid zien wat de verschillen zijn tussen enerzijds een actievere aanpak van beleggen en anderzijds het passievere beleggen met een langere horizon. 

Het webinar start op 1 oktober om 20:00 uur. U kunt het webinar gratis bijwonen via uw desktop of tablet, gewoon vanuit huis. Uiteraard kunt u ook live uw beleggingsvragen voorleggen aan de presentatoren. 

donderdag

1

oktober 2015

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.