Terug Hulp nodig
DFT Online Seminar | Beursgoeroe Battle: winterrally of lentehausse? Datum: Donderdag 5 november, 20:00 - 21:00 uurKosten: Deelname is gratis Komen de aandelenbeurzen richting het einde van het jaar verder op stoom gesteund door het r...

DFT Online Seminar | Beursgoeroe Battle: winterrally of lentehausse?

DFT Online Seminar | Beursgoeroe Battle: winterrally of lentehausse?


Datum: Donderdag 5 november, 20:00 - 21:00 uur
Kosten: Deelname is gratis 


Komen de aandelenbeurzen richting het einde van het jaar verder op stoom gesteund door het ruimhartige beleid van de centrale banken, of moeten beleggers even pas op de plaats maken om vanaf begin volgend jaar vol in de markt te stappen? En welke aandelen zijn de toekomstige beursparels? Cees Smit van Today 's Broker en Gökhan Erem van LeoMont gaan in de clinch met hun visie over de vooruitzichten van de aandelenmarkten tijdens het gratis webinar op 5 november.

Cees Smit staat al decennia in de Benelux bekend als analist, broker en vermogensbeheerder, waarbij zijn onorthodoxe wijze van marktbenadering hem kenmerkt. Gökhan Erem is net zo door de wol geverfd. Ook zijn beleggingsstijl doet regelmatig veel stof opwaaien, dus samen een garantie voor vuurwerk tijdens het gratis online seminar georganiseerd door DFT en TradeIdee.

Met gebruikmaking van Goldman Sachs Turbo’s en optieconstructies leggen deze zeer ervaren sprekers hun strategieën, aandelentips en meningen aan u voor. Dick Hussaarts zal deze avond in goede banen leiden en als scheidsrechter en tafelheer optreden. Ook kunt u beide experts LIVE het hemd van het lijf vragen via de chat. 

Mis het webinar niet en doe er uw voordeel mee. U kunt het webinar zowel via tablet als pc volgen, gewoon vanuit huis. We zien u op donderdag 5 november graag bij het webinar, tot dan! 

donderdag

5

november 2015

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.