Back Need help

Werkgeversbenadering ‘Nieuw Werk’, een aanpak die werkt!

Werkgeversbenadering ‘Nieuw Werk’, een aanpak die werkt!

De arbeidsmarkt is drastisch veranderd en wordt nooit meer hetzelfde. Gemeenten en sociale diensten moeten transformeren naar een lerende organisatie. Een kanteling in denken en doen, waarbij talenten van ondernemers en werkzoekenden de koers bepalen in plaats van regels en procedures.

Klantmanager Linda van Swaaij laat u kennis maken met de innovatieve werkgeversbenadering ‘Nieuw Werk’. ‘Nieuw Werk’ koppelt werkzoekenden en ondernemers rechtstreeks aan elkaar. Het gaat om écht contact met als resultaat een duurzame relatie. Het is een kanteling in denken en doen. Niet het papier of de regels bepalen de koers, maar de talenten van kandidaten (werkzoekenden) en ondernemers. Kernwoorden: samen aan het stuur om re-integratie van werkzoekenden vorm te geven, uit de comfort zone en terug naar de menselijke maat.

Kortom minder bureaucratie, gelijkwaardig oprecht contact, de menselijke maat en elkaar écht ontmoeten maakt re-integratie van werkzoekenden niet alleen aangenamer maar ook effectiever.

Samenwerkingspartners van deze editie:

  

Wednesday

16

April 2014

This webinar has already occurred and is no longer available.