Terug Hulp nodig
136 keer bekeken

Leven Lang Ontwikkelen & Digitalisering

Maak werk van leren!
Leven Lang Ontwikkelen & Digitalisering

Nieuwe technologieën gaan een belangrijke verandering teweegbrengen binnen organisaties, dat weet ondertussen bijna iedereen. Maar lang niet iedereen weet wat dit in praktijk betekent. Hoe zorg je er als organisatie voor dat je niet achter gaat lopen op deze ontwikkelingen, en hoe enthousiasmeer je je medewerkers om hier meer over te leren? Wat is de impact van deze ontwikkelingen op de toekomst van ons werken en vooral wat vraagt dit aan (digitale) vaardigheden van onze medewerkers? 

Dit webinar geeft inzicht op deze vragen en biedt concrete handvatten waar u, en uw medewerkers, na afloop mee aan de slag kunnen gaan.

Werkt u als HR manager binnen een organisatie die de kansen van nieuwe technologieën, zoals AI, (beter) wil benutten? Of bent u een werkgever van een organisatie die zich goed voor wil bereiden op deze ontwikkelingen? Wij nodigen u graag van harte uit om deel te nemen aan dit webinar op dinsdag 22 september van 10:00 tot 11:00 uur. Om u aan te melden voor het webinar, klikt u op de knop “Aanmelden”.

dinsdag

22

september 2020

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.