Terug Hulp nodig

Online DBC Conferentie 2020 | Webinar 'Eigen regie op een Leven Lang Ontwikkelen'

 

 

 

 

 


Hoe houd je als professional regie op je eigen loopbaan gegevens? En hoe versterkt deze eigen regie het Leven Lang Ontwikkelen? In het webinar Eigen regie op een Leven Lang Ontwikkelen bundelen de Career Wallet usecase en de Human Capital Agenda werkgroep hun krachten. Werkgevers worden geacht meer te investeren in werknemers opdat daarmee duurzame inzetbaarheid stijgt. Werkgevers doen er dan ook goed aan om de binnen de organisatie reeds opgebouwde kennis te borgen en aan te vullen met nieuwe kennis. Dit vergt voor zowel werkgever als werknemer een continue investering in leren en ontwikkelen. Daarbij is het belangrijk dat de werknemer centraal staat. Met Career Wallet - een applicatie ontwikkeld door de Rabobank en met medewerking van onder andere DUO - wordt het mogelijk voor professionals om hun kwalificaties op een veilige en betrouwbare manier vast te leggen.

In dit webinar leggen we je precies uit hoe de Career Wallet werkt, waarom het belangrijk is om te beschikken over gevalideerde credentials op de arbeidsmarkt, en waarom samenwerken in een ecosyteem als de Dutch Blockchain Coalition zo belangrijk is.

Wil je je aanmelden voor het 'Eigen regie op een Leven Lang Ontwikkelen', klik dan op de knop “Aanmelden voor dit webinar”.

 

Meld je aan voor de andere onderdelen van het programma van de Online DBC Conferentie 2020:

09.30-11.30 uur | Ochtendprogramma (meld je hier aan)

12.30-13.15 uur | Webinar 'Future trends for blockchain research' (meld je hier aan)

13.30-14.15 uur | Webinar 'Kansen & uitdagingen tokenisering' (meld je hier aan)

dinsdag

16

juni 2020