Terug Hulp nodig
79 keer bekeken

Deelnemersspecial | Digitale inclusie van mensen met een functiebeperking

Deelnemersspecial | Digitale inclusie van mensen met een functiebeperking

Op 20 augustus vindt de ECP Deelnemersspecial ‘Digitale inclusie van mensen met een functiebeperking’ plaats.

Nu de meeste (overheids)organisaties informatie overwegend online aanbieden, wordt het geschikt maken van websites en apps voor mensen met een functiebeperking steeds belangrijker. Het is dan ook niet voor niets dat vanaf september het besluit digitale toegankelijkheid overheid, volledig van kracht wordt. Dit besluit bepaalt dat de websites en apps van alle overheidsinstanties dienen te voldoen aan alle toegankelijkheidseisen. Zodat mensen met een functiebeperking eenvoudig informatie tot zich kunnen nemen.

Maar tegen welke uitdagingen loopt iemand met een functiebeperking aan? En welke stappen zijn nodig om een website of app te optimaliseren naar de laatste toegankelijkheidseisen? Deze vragen beantwoorden we in de online ECP Deelnemersspecial Digitale inclusie van mensen met een functiebeperking. Tijdens het webinar laten we zien hoe u een website kunt optimaliseren en krijgt u praktische tips en acties voor het aanpassen van de website van uw (overheids)instantie.

Meld u nu eenvoudig aan en laat u in slechts 1 uur volledig informeren over het optimaliseren van uw website voor mensen met een functiebeperking.

donderdag

20

augustus 2020

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.