Terug Hulp nodig
127 keer bekeken

Tech in a Day – Energy & Industry editie

Nieuwe technologieën, zoals Artificiële Intelligentie (AI), transformeren de manier waarop we leven en werken. Ook binnen de sectoren energie en industrie speelt de digitale revolutie zich af. Maar waar staan we nu eigenlijk binnen deze sectoren? Wat betekent deze digitale revolutie voor de sector? En wat betekent het voor uw organisatie, en nog belangrijker voor uzelf en uw medewerkers? Wat zijn kansen en wat zijn uitdagingen? 

Tijdens Tech in a Day nemen we u graag mee in deze digitale revolutie, en belichten we van diverse kanten wat dit voor u en uw organisatie betekent. Aan de hand van concrete voorbeelden schetsen we de mogelijkheden en kansen, en bespreken we hoe u en uw organisatie zich hierop kunnen voorbereiden. Door middel van diverse workshops gaan we in op thema’s zoals de acceptatie van AI, de potentiële risico’s van AI, en Learning Communities. In elke workshop worden voorbeelden en use cases gebruikt die specifiek van toepassing zijn op de sectoren Energy & Industry.  

Klik op ‘aanmelden voor dit webinar’ om u aan te melden voor het online event. Nieuwsgierig naar de inhoud van de diverse workshops? Het volledige programma wordt in de tweede week van oktober gepubliceerd via de website van de Nederlandse AI Coalitie.

 

Programma

09:30 – 10:30 | Talkshow ‘Digitalisering binnen Energy & Industry’ 

10:40 – 11:30 | Workshops

Let op: u meld zich aan voor het volledige programma. Tijdens de talkshow worden de diverse workshops nader toegelicht en kunt u aansluiten bij de workshop naar uw keuze.  

 

dinsdag

3

november 2020

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.