Terug Hulp nodig
163 keer terug gekeken

Flat met Toekomst

Flat met Toekomst

dinsdag 3 oktober, 12.30-13.30 uur

In 2016 werden acht woningen in de Utrechtse wijk Overvecht, onderdeel van een zogenaamde ’Intervamflat’, omgebouwd tot nul-op-de-meter woningen. Het is een experiment van woningcorporatie Mitros dat grote gevolgen kan hebben. Er staan tienduizenden vergelijkbare na-oorlogse flats in Nederland. Het afdoende isoleren en luchtdicht maken van de acht woningen in dit experiment was een uitdaging, evenals het vervangen van de installatie. Vier van de woningen hebben een lucht-water-warmtepomp van AWB/Vaillant, vier andere een aardwarmtepomp, ook van AWB/Vaillant.
Inmiddels zijn we een winter verder. Hoe presteert de Flat met Toekomst? Wat zijn de leerpunten, zowel bouwkundig als installatietechnisch? Worden de besparingen gehaald? Is de pilot op te schalen? Deze vragen komen aan bod in dit webinar met drie deskundige sprekers die allen zeer nauw bij het experiment betrokken zijn.

Sprekers bij dit webinar:


John Bouwman – Nieman Raadgevende IngenieursAart Verkaik – VIOS BouwgroepMark van de Ree - Vaillant GroupHet webinar wordt gepresenteerd door Jan Maurits Schouten van Eisma Bouwmedia


Nieuw: Bouwwebinars zijn ook te bekijken met HTML5 technologie. Dit betekent dat wij een hoge videokwaliteitsstandaard hebben, dat het webinarplatform in elke browser te bekijken is en toegankelijk is vanaf smartphone, tablet, laptop en pc.
Ervaart u een toch een technisch probleem met het bekijken van het webinar? Neem dan contact op met ons via tel. 020 845 74 05 of via service@onlineseminar.nl.

 

dinsdag

3

oktober 2017

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.