Terug Hulp nodig
338 keer terug gekeken

WTW natuurlijk!

Handvatten voor berekening, ontwerp en uitvoering van ventilatiesystemen
WTW natuurlijk!

dinsdag 31 oktober, 12.30-13.30 uur

Ventilatie met mechanische toe- en afvoer met warmteterugwinning (systeem D) wordt de nieuwe standaard in nieuwbouw om in de toekomst te kunnen voldoen aan de eisen op het gebied van energiebesparing en comfort. Toch is de techniek nog allesbehalve vanzelfsprekend: er kleven nog veel vooroordelen aan (op het gebied van kosten, comfort, geluid, natuurlijke ventilatie), en ook de praktijk van ontwerp en uitvoering is weerbarstig.
Aan de hand van een vrijstaande referentiewoning gaan ventilatiespecialisten van Rensa en Zehnder vooroordelen over de techniek tackelen, en worden alle afzonderlijke componenten op praktische wijze doorgenomen en berekend. De aandachtpunten die deze marktleiders in hun dagelijkse praktijk tegenkomen, passeren de revue. Nu de nieuwbouw weer aantrekt is het namelijk erg belangrijk dat de installateur een update krijgt van de stand der techniek en integraal leert denken. In het webinar dagen specialisten de markt uit om alle vragen te stellen, zodat zij deze direct kunnen beantwoorden.

Sprekers tijdens dit webinar zijn:


Matthias Stukker, Manager Rensa Techniek  Jerome Corba, adviseur ZehnderHet webinar wordt gepresenteerd door Installatie-hoofdredacteur Eddy Buiting van Eisma BouwmediaNieuw: Bouwwebinars zijn ook te bekijken met HTML5 technologie. Dit betekent dat wij een hoge videokwaliteitsstandaard hebben, dat het webinarplatform in elke browser te bekijken is en toegankelijk is vanaf smartphone, tablet, laptop en pc.
Ervaart u een toch een technisch probleem met het bekijken van het webinar? Neem dan contact op met ons via tel. 020 845 74 05 of via service@onlineseminar.nl.

dinsdag

31

oktober 2017

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.