Terug Hulp nodig
507 keer terug gekeken

Inregelen: juist nu!

Meer comfort, meer energiebesparing
Inregelen: juist nu!

In samenwerking met Remeha en IMI Hydronic Engineering

Een waterzijdig ingeregelde verwarmingsinstallatie kan tot tientallen procenten beter presteren dan een cv-installatie waarbij niet gekeken is naar de balans en het samenspel tussen opwekker, leidingsysteem, pomp en afgiftesysteem. Juist in een tijd van verduurzaming van bestaande installaties is het waterzijdig inregelen een onmisbare handeling.
Het onderwerp is een hot item in tijden waarin energiebesparing en meetbare prestaties gevraagd en geƫist worden. De specialisten van Remeha en IMI Hydronic Engineering trekken al lange tijd volle cursuslokalen met hun visie op waterzijdig inregelen.
In dit webinar ontvangt de kijker praktische informatie, tips en trucs over de kennis, kunde en materialen die nodig zijn om meer te halen uit een nieuwe en bestaande installaties. De kijker leert wat het onderscheidend vermogen van waterzijdig inregelen is, hoe het werkt en hoe klanten overtuigd kunnen worden van de toegevoegde waarde.

Sprekers bij dit webinar zijn:


Marius Valk technisch instructeur bij verwarmingsfabrikant Remeha en voormalig eigenaar van een installatiebedrijf. Valk traint jaarlijks honderden vakgenoten op het gebied van verwarmingstechniek, service en onderhoud en waterzijdig inregelen en is blogger op www.installatie.nl.Ed IJtsma account manager bij IMI Hydronic Engineering, onder meer fabrikant van de inregelappendages van IMI Heimeier. Ytsma houdt al jaren presentaties over waterzijdig inregelen bij installateurs en groothandelaren.Het webinar wordt gepresenteerd door Eddy Buiting van Eisma Bouwmedia. Hoofdredacteur van Installatie en Sanitair en www.installatie.nl. 

 

Nieuw: Bouwwebinars zijn ook te bekijken met HTML5 technologie. Dit betekent dat wij een hoge videokwaliteitsstandaard hebben, dat het webinarplatform in elke browser te bekijken is en toegankelijk is vanaf smartphone, tablet, laptop en pc.
Ervaart u een toch een technisch probleem met het bekijken van het webinar? Neem dan contact op met ons via tel. 020 845 74 05 of via service@onlineseminar.nl.

 

dinsdag

5

juni 2018

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.