Terug Hulp nodig
497 keer terug gekeken

Het duurzame huis van de toekomst

Het duurzame huis van de toekomst

In samenwerking met Kingspan TEK

De woningbouw gaat en moet veranderen. Op korte termijn gaan de BENG-eisen gelden; op langere termijn ligt er de eis van energieneutraal bouwen. Ondertussen spelen nog discussies als Van gas los en de kwaliteit van de binnenlucht.

Al die ontwikkelingen gaan onherroepelijk leiden tot veranderingen in de woningbouw, waarbij zwaar ingezet zal worden op energetische aspecten. Meer aandacht voor hogere isolatiewaarden, het voorkomen van koudebruggen en luchtdicht bouwen zijn daar maar een paar voorbeelden van. Maar hoe ziet de duurzame energiezuinige woning van de toekomst er uit?
Om u te helpen uw visie daarop te ontwikkelen, houdt Eisma Bouwmedia in samenwerking met Kingspan TEK donderdag 13 september een webinar met als titel 'Het duurzame huis van de toekomst'. Drie deskundige sprekers zullen laten zien hoe volgens hun dat huis van de toekomst er uit ziet. Ook zullen ze met elkaar – en met u als kijker – in discussie gaan over diverse thema’s op het gebied van duurzaamheid, zoals de noodzaak om van gas los te gaan.

De sprekers van dit webinar zijn:

Carl-peter Goossen directeur van Bouwnext


Mark Kooijman van Kingspan TEK


Bert Schlüter van Hectar Funderingstechniek


Het webinar wordt gepresenteerd door

Henk Wind van Eisma Bouwmedia

donderdag

13

september 2018

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.