Terug Hulp nodig
299 keer terug gekeken

Snel en efficiënt naar all-electric

Snel en efficiënt naar all-electric

In samenwerking met Vaillant

In Nederland is geen nieuwbouw- of renovatieproject meer waar niet nagedacht wordt over de energietransitie. Waar mogelijk (en waar het verplicht is) wordt gekozen voor gasloze woningen, all-electric. Zowel bij particuliere opdrachtgevers als bij corporaties. Grofweg weten we allemaal wat dat betekent voor de installatie: zonnepanelen of zonneboilers, warmtepomp, wtw-installatie, buffervat. Maar hoe installeer je al die apparaten op een efficiënte manier? Hoe werken ze optimaal samen? Welke data zijn nodig om inzicht te krijgen in het verbruik en de kosten?

Vaillant en Aalbers Installatie ontwikkelden een bijzondere 'energiemodule', een 'skid'. Het is een unit waar alle apparaten zijn ingebouwd, met een gepatenteerd besturingssysteem. De energiemodule bespaart op arbeids- en faalkosten en produceert heldere en inzichtelijke data. De energiemodule is al in tientallen corporatiewoningen geplaatst, maar biedt ook mogelijkheden voor particuliere bouw.

Sprekers bij dit webinar zijn:

Henk Meijer van Aalbers InstallatietechniekWilko Giethoorn, Rayon Manager Vaillant GroupHet webinar wordt gepresenteerd door Jan Maurits Schouten van Eisma Bouwmedia.

donderdag

1

november 2018

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.